Beste vrienden van de Internationale Taptoe België.

Misschien hebt u er nog niet van gehoord, maar de grootste Indoor Taptoe België heeft zijn thuishaven gevonden in Oostende en Lommel.

Zoals in Edinburgh, Basel, Moskou, Rotterdam en Oslo is dit militair muziek evenement in België neergestreken.

Niet alleen een prachtige omgeving maar ook de Arena’s met al hun facetten maken dit spektakel tot een fantastisch geheel.

 

En natuurlijk zouden wij zeer tevreden zijn als u onze volgende bezoeker bent die zich laat inspireren wanneer enkele honderden muzikanten u meenemen in een emotionele sfeer om samen met de andere bezoekers te genieten van deze uitzonderlijke voorstelling.

 

Op deze website proberen wij u een idee te geven van deze spectaculaire show waarin niet alleen muziek en dans, maar ook acrobatische hoogstandjes van wereldformaat worden getoond.

 

Veel plezier

Carl Huybrechts

Presentator

 

Een unieke muzikale ervaring voor het hele gezin met meer dan 500 artiesten, spectaculaire choreografieën en onvergetelijke muzikale emoties.
De beste Showbands, Pipes & Drums, dansers en solisten uit de hele wereld nemen u mee op een special reis.
Elk jaar brengen we een andere, muzikaal gevarieerde voorstelling voor een breed publiek. Veel van onze deelnemers behoren tot de besten in de wereld en hebben al deelgenomen aan soortgelijke evenementen zoals o.a. de Edinburgh Tattoo.

De kracht van ons evenement zit in de grote verscheidenheid aan bands die wij elk jaar samenbrengen. De ervaring van een scala aan kleuren en smaken uit verschillende culturen maakt de Internationale Taptoe België uniek. We werken elk jaar erg hard om de beste bands van over de hele wereld bijeen te brengen en u te voorzien van een fantastische ervaring. Hier vindt u een kleine collectie van de bands en artiesten die wij de afgelopen jaren met veel trots hebben mogen ontvangen.

Wij laten u nog even in het ongewisse, half mei gaan wij u wederom verrassen met het bekendmaken van een keur aan internationale bands en orkesten. Om een tipje van de sluier op te lichten we nemen u mee naar de Schotse Highlands, daarna naar het verre Azië waarna we via Amerika terugkeren naar het Europese vasteland.

Hoera ! Het programma is eindelijk klaar !

Ons evenement vindt ‘indoor’ plaats, waardoor we de beste kwaliteit en comfort kunnen aanbieden.
Omdat we zowel naar Oostende als naar Lommel gaan, hopen we zoveel mogelijk te bereiken die onze Taptoe kunnen bijwonen.
Hier vindt u meer informatie over beide Arena’s.

Onze evenementen vinden plaats in een indoor arena wat ervoor zorgt dat u het beste geluid ervaart en wij de kwaliteit kunnen waarborgen. We hebben gekozen voor twee verschillende arena’s (Oostende en Lommel) om zo veel mogelijk mensen te bereiken en het gemakkelijker te maken om ons evenement bij te wonen. Hier kun je meer lezen over de twee verschillende arena’s

Beste Taptoeliefhebber,

Het bestuur van de Internationale Taptoe België heeft de spijtige beslissing moeten nemen om de editie 2022 te LOMMEL te schrappen. De pandemie de afgelopen 2 jaar heeft er flink ingehakt waardoor de ticketverkoop erg is
teruggevallen. Tevens hebben enkele belangrijke sponsors zich teruggetrokken en kunnen we de editie te Lommel niet meer naar behoren organiseren.

De tickethouders ontvangen allemaal persoonlijk een email van ons.

Voor meer informatie kan u telefonisch terecht op het nummer +32 (0)470 08 79 29 (op
werkdagen tussen 10:00 en 18:00) of via mail op helpdesk@taptoebelgie.be.

Het Taptoe-team

=================ENGLISH======================

Dear visitor,

The Board of the International Tattoo Belgium had to take the regrettable decision to cancel the edition 2022 in Lommel.
The pandemic over the past 2 years has severely affected the ticket sales. Also, some important sponsors have withdrawn and we can no longer properly organize the edition in Lommel.

All the ticket owners will be informed by mail personally.
For more information you can contact +32 (0)470 08 79 29 (on workdays between 10:00 and
18:00) or send a mail to helpdesk@taptoebelgie.be.

The Taptoe-team