De kracht van ons evenement zit in de grote verscheidenheid aan bands die wij elk jaar samenbrengen. De ervaring van een scala aan kleuren en smaken uit verschillende culturen maakt de Internationale Taptoe Belgie uniek. We werken elk jaar erg hard om de beste bands van over de hele wereld bijeen te brengen en u te voorzien van een fantastische ervaring. Hier vindt u een kleine collectie van de bands en artiesten die wij de afgelopen jaren met veel trots hebben mogen ontvangen.

La Groupe de Gymnastique des Sapeurs-Pompiers de Paris

Parijs, Frankrijk

De muziekdiensten van de brandweerbrigade van Parijs dragen bij tot de invloed van de instelling en vormen een wervingsvector. Voor sommigen consolideren ze rechtstreeks de link leger-natie.

De muziek neemt als een prioriteit deel aan alle militaire ceremonies en interne activiteiten die het leven van het korps en dat van zijn eenheden markeren. Bovendien kan het worden verstrekt aan de officiële autoriteiten (personeel van de landstrijdkrachten – commandant van Parijs – prefect van politie – stad Parijs).

Bijdragen om het prestige en de faam van de brigade te behouden, wordt de muziek gevraagd voor concerten ten behoeve van gemeenten, verenigingen en verschillende organisaties. Het neemt deel aan onderwijsprojecten met de scholen. Het speelt zich ook internationaal af tijdens deelname aan internationale festivals van militaire muziek.

Elk jaar worden er meer dan 200 diensten uitgevoerd: – 55% ten behoeve van de brigade, 10% voor de internationale festivals van militaire muziek; – 20% ten behoeve van militaire organisaties en 15% ten behoeve van civiele organisaties.

De bugel in de brandweer van Parijs

De bugels, aanwezig in de vuren sinds 1850, plaatsten zo ritme in het leven van de barakken van de wekker tot het uitgaansverbod en klonken, op het moment dat er belangrijke ingrepen plaatsvonden voor vuur, de commando’s die de kolonel van de bewaking wilde overbrengen tot toegewijde mankracht.

Ze namen deel aan alle grote ceremonies georganiseerd door het bataljon dan het regiment brandweerlieden van Parijs. Ze konden ook op bepaalde missies worden ingezet:

Gymnastes Pompiers de Paris
Gymnastes Pompiers de Paris

Beste Taptoeliefhebber,

Het bestuur van de Internationale Taptoe België heeft de spijtige beslissing moeten nemen om de editie 2022 te LOMMEL te schrappen. De pandemie de afgelopen 2 jaar heeft er flink ingehakt waardoor de ticketverkoop erg is
teruggevallen. Tevens hebben enkele belangrijke sponsors zich teruggetrokken en kunnen we de editie te Lommel niet meer naar behoren organiseren.

De tickethouders ontvangen allemaal persoonlijk een email van ons.

Voor meer informatie kan u telefonisch terecht op het nummer +32 (0)470 08 79 29 (op
werkdagen tussen 10:00 en 18:00) of via mail op helpdesk@taptoebelgie.be.

Het Taptoe-team

=================ENGLISH======================

Dear visitor,

The Board of the International Tattoo Belgium had to take the regrettable decision to cancel the edition 2022 in Lommel.
The pandemic over the past 2 years has severely affected the ticket sales. Also, some important sponsors have withdrawn and we can no longer properly organize the edition in Lommel.

All the ticket owners will be informed by mail personally.
For more information you can contact +32 (0)470 08 79 29 (on workdays between 10:00 and
18:00) or send a mail to helpdesk@taptoebelgie.be.

The Taptoe-team