De kracht van ons evenement zit in de grote verscheidenheid aan bands die wij elk jaar samenbrengen. De ervaring van een scala aan kleuren en smaken uit verschillende culturen maakt de Internationale Taptoe Belgie uniek. We werken elk jaar erg hard om de beste bands van over de hele wereld bijeen te brengen en u te voorzien van een fantastische ervaring. Hier vindt u een kleine collectie van de bands en artiesten die wij de afgelopen jaren met veel trots hebben mogen ontvangen.

The Band and Bugles of the Rifles​

WINCHESTER, ENGELAND

‘The Band and Bugles of The Rifles’ is gevestigd in Sir John Moore Barracks in Winchester. Het is één van de 22 bands in het Britse leger die het ‘Corps of Army Music’ vormen. 
‘The Band and Bugles’ is opgericht op 1 februari 2007 vanuit ‘The Band and Bugles of the Light Division’. Dit hield de samenvoeging van de ‘Light Infantry’, de ‘Royal Green Jackets’, de ‘Devonshire and Dorset Light Infantry’ en de ‘Royal Gloucester, Berkshire en Wiltshire Light Infantry’ in, tot een nieuw Regiment: ‘The Rifles’. 
Naast de band bestaat het Bugle-peloton uit 20 infanteristen van de vijf reguliere bataljons die ‘The Rifles’ vormen. Schutters worden maximaal 2 jaar in de ‘Band and Bugles’ geplaatst. 
Schutters konden snel reageren op bevelen door gebruik te maken van een hoorn in plaats van drums en marcheren in een versneld tempo of zelfs marcheren ‘on the double’. Deze sterke tradities en het regiments-motto ‘Swift and Bold’ worden tot op de dag van vandaag gehandhaafd; marcheren tegen 140 passen per minuut. 
‘The Band and Bugles of The Rifles’ verschijnen met toestemming van Generaal Sir Nicholas Carter, KCB, CBE, DSO, ADC, Chef van de Defensiestaf en Kolonel Commandant van The Rifles.

Beste Taptoeliefhebber,

Het bestuur van de Internationale Taptoe België heeft de spijtige beslissing moeten nemen om de editie 2022 te LOMMEL te schrappen. De pandemie de afgelopen 2 jaar heeft er flink ingehakt waardoor de ticketverkoop erg is
teruggevallen. Tevens hebben enkele belangrijke sponsors zich teruggetrokken en kunnen we de editie te Lommel niet meer naar behoren organiseren.

De tickethouders ontvangen allemaal persoonlijk een email van ons.

Voor meer informatie kan u telefonisch terecht op het nummer +32 (0)470 08 79 29 (op
werkdagen tussen 10:00 en 18:00) of via mail op helpdesk@taptoebelgie.be.

Het Taptoe-team

=================ENGLISH======================

Dear visitor,

The Board of the International Tattoo Belgium had to take the regrettable decision to cancel the edition 2022 in Lommel.
The pandemic over the past 2 years has severely affected the ticket sales. Also, some important sponsors have withdrawn and we can no longer properly organize the edition in Lommel.

All the ticket owners will be informed by mail personally.
For more information you can contact +32 (0)470 08 79 29 (on workdays between 10:00 and
18:00) or send a mail to helpdesk@taptoebelgie.be.

The Taptoe-team