Internationale Taptoe België, de grootste Belgische indoor Taptoe.

Ieder jaar weer beleven we een fantastische tijd tijdens de Internationale Taptoe België, een evenement dat ons zeer nauw aan het hart ligt. Het is ultiem genieten om in het beste gezelschap herinneringen te creëren die ons voor altijd zullen bijblijven. De ervaring van het live meebeleven van de Taptoe is niet in beelden uit te leggen, maar zoals u weet zegt een beeld alsnog meer dan duizend woorden. We hopen dat u geniet van een impressie door middel van de geselecteerde foto’s in onze galerij.

4 item(s)

Beste Taptoeliefhebber,

Het bestuur van de Internationale Taptoe België heeft de spijtige beslissing moeten nemen om de editie 2022 te LOMMEL te schrappen. De pandemie de afgelopen 2 jaar heeft er flink ingehakt waardoor de ticketverkoop erg is
teruggevallen. Tevens hebben enkele belangrijke sponsors zich teruggetrokken en kunnen we de editie te Lommel niet meer naar behoren organiseren.

De tickethouders ontvangen allemaal persoonlijk een email van ons.

Voor meer informatie kan u telefonisch terecht op het nummer +32 (0)470 08 79 29 (op
werkdagen tussen 10:00 en 18:00) of via mail op helpdesk@taptoebelgie.be.

Het Taptoe-team

=================ENGLISH======================

Dear visitor,

The Board of the International Tattoo Belgium had to take the regrettable decision to cancel the edition 2022 in Lommel.
The pandemic over the past 2 years has severely affected the ticket sales. Also, some important sponsors have withdrawn and we can no longer properly organize the edition in Lommel.

All the ticket owners will be informed by mail personally.
For more information you can contact +32 (0)470 08 79 29 (on workdays between 10:00 and
18:00) or send a mail to helpdesk@taptoebelgie.be.

The Taptoe-team