Over ons

Onze evenementen vinden plaats in een indoor arena wat ervoor zorgt dat u het beste geluid ervaart en wij de kwaliteit kunnen waarborgen. We hebben gekozen voor twee verschillende arena’s (Oostende en Lommel) om zo veel mogelijk mensen te bereiken en het gemakkelijker te maken om ons evenement bij te wonen. Hier kun je meer lezen over de twee verschillende arena’s 

Versluys Dome, Oostende

Sinds 2014 is de internationale Taptoe België ook in Oostende te zien, deze unieke overdekte locatie bied plaats aan 2800 bezoekers, naast de makkelijk toegankelijke locatie is er in de directe omgeving meer dan voldoende parkeer gelegenheid.Kortom een unieke muzikale ervaring voor het gehele gezin met meer dan 500 artiesten de beste militaire bands en meer dan 80 Pipes & Drums, dansers en solisten uit de hele wereld. Kom kijken en beleef een schouwspel om nooit te vergeten.

Locatie:

Versluysdôme, Northlaan, Oostende, Belgium

Versluysdôme
Northlaan,
8400 Oostende,
Belgium

Soeverein Arena, Lommel

Sinds 2013 is de internationale Taptoe België in Lommel te zien, deze unieke overdekte locatie bied plaats aan 3500 bezoekers, naast de makkelijk toegankelijke locatie is er in de directe omgeving meer dan voldoende parkeer gelegenheid.
Wel vragen wij u ruim op tijd aanwezig te zijn vanwege de parkeer drukte.
Kortom een perfecte locatie om van deze muzikale show te genieten, laat u meenemen naar de diverse landen en geniet van spectaculaire choreografieën en onvergetelijke muzikale emoties.

Locatie:

Soeverein Arena

Soeverein Arena
Sportveldenstraat 10, 
3920 Lommel, 
Belgium

Koop nu uw tickets!