Over ons

Onze evenementen vinden plaats in een indoor arena wat ervoor zorgt dat u het beste geluid ervaart en wij de kwaliteit kunnen waarborgen. We hebben gekozen voor twee verschillende arena’s (Oostende en Lommel) om zo veel mogelijk mensen te bereiken en het gemakkelijker te maken om ons evenement bij te wonen. Hier kun je meer lezen over de twee verschillende arena’s 

COREtec Dôme, Oostende

Sinds 2014 is de internationale Taptoe België in Oostende te zien, deze unieke overdekte locatie bied plaats aan 2800 bezoekers, naast de makkelijk toegankelijke locatie is er in de directe omgeving meer dan voldoende parkeer gelegenheid. Kortom een unieke muzikale ervaring voor het gehele gezin met meer dan 500 artiesten de beste militaire bands en meer dan 80 Pipes & Drums, dansers en solisten uit de hele wereld. Kom kijken en beleef een schouwspel om nooit te vergeten.

Locatie:

COREtec Dôme, Northlaan, Oostende, Belgium

COREtec Dôme
Northlaan 13,
8400 Oostende,
Belgium

Soeverein Arena, Lommel

Sinds 2013 is de internationale Taptoe België in Lommel te zien, deze unieke overdekte locatie bied plaats aan 3500 bezoekers, naast de makkelijk toegankelijke locatie is er in de directe omgeving meer dan voldoende parkeer gelegenheid.
Wel vragen wij u ruim op tijd aanwezig te zijn vanwege de parkeer drukte.
Kortom een perfecte locatie om van deze muzikale show te genieten, laat u meenemen naar de diverse landen en geniet van spectaculaire choreografieën en onvergetelijke muzikale emoties.

Locatie:

Soeverein Arena

Soeverein Arena
Sportveldenstraat 10, 
3920 Lommel, 
Belgium

Beste Taptoeliefhebber,

Het bestuur van de Internationale Taptoe België heeft de spijtige beslissing moeten nemen om de editie 2022 te LOMMEL te schrappen. De pandemie de afgelopen 2 jaar heeft er flink ingehakt waardoor de ticketverkoop erg is
teruggevallen. Tevens hebben enkele belangrijke sponsors zich teruggetrokken en kunnen we de editie te Lommel niet meer naar behoren organiseren.

De tickethouders ontvangen allemaal persoonlijk een email van ons.

Voor meer informatie kan u telefonisch terecht op het nummer +32 (0)470 08 79 29 (op
werkdagen tussen 10:00 en 18:00) of via mail op helpdesk@taptoebelgie.be.

Het Taptoe-team

=================ENGLISH======================

Dear visitor,

The Board of the International Tattoo Belgium had to take the regrettable decision to cancel the edition 2022 in Lommel.
The pandemic over the past 2 years has severely affected the ticket sales. Also, some important sponsors have withdrawn and we can no longer properly organize the edition in Lommel.

All the ticket owners will be informed by mail personally.
For more information you can contact +32 (0)470 08 79 29 (on workdays between 10:00 and
18:00) or send a mail to helpdesk@taptoebelgie.be.

The Taptoe-team