De kracht van ons evenement zit in de grote verscheidenheid aan bands die wij elk jaar samenbrengen. De ervaring van een scala aan kleuren en smaken uit verschillende culturen maakt de Internationale Taptoe Belgie uniek. We werken elk jaar erg hard om de beste bands van over de hele wereld bijeen te brengen en u te voorzien van een fantastische ervaring. Hier vindt u een kleine collectie van de bands en artiesten die wij de afgelopen jaren met veel trots hebben mogen ontvangen.

Fanfare “Bereden wapens” – Traditional

Vught, Nederland

Fanfare ‘Bereden Wapens ’De Fanfare‘ Bereden Wapens’(FBW), met als thuis basis de van Brederode kazerne in Vught, verzorgt de muzikale ondersteuning van ceremoniële en protocollaire activiteiten binnen en buiten de landmacht. Hierbij valt te denken aan optredens voor het Koninklijk Huis, Prinsjesdag, beëdigingen, commando-overdrachten en herdenkingen. Daarnaast geeft het orkest concerten, zogenaamde relatie-of goodwill concerten. Deze worden in de regel door de militaire commandant aangeboden aan de civiele bevolking in zijn regio om de goede contacten instand te houden. Verder neemt het orkest deel aan taptoes in binnen- en buitenland. Omdat de FBW tevens de tradities van het Korps Wielrijders handhaaft, verzorgt het orkest af en toe optredens op de fiets. Het orkest staat onderleiding van dirigent ritmeester Harold Lenssen. Repertoire In de concertzaal richt de FBW zich op de repertoire wensen van de te bereiken doelgroep. Het orkest speelt mars-koraal-jazz-, pop-, volks-, en filmmuziek. De FBW heft de beschikking overeen twee tal ensembles, te weten; een combo en een koper kwintet. Deze ensembles worden hoofdzakelijk in gezet om de Koninklijke Landmacht te bedienen .De ensembles hebben een eigen signatuur en vullen elkaar hierin functioneel aan. De ensembles repeteren structureel en in een vaste bezetting om hiermee kwaliteit op te kunnen bouwen en het repertoire “up-to-date” te houden.

Fanfare “Bereden wapens” – Traditional
Fanfare “Bereden wapens” – Traditional

Beste Taptoeliefhebber,

Het bestuur van de Internationale Taptoe België heeft de spijtige beslissing moeten nemen om de editie 2022 te LOMMEL te schrappen. De pandemie de afgelopen 2 jaar heeft er flink ingehakt waardoor de ticketverkoop erg is
teruggevallen. Tevens hebben enkele belangrijke sponsors zich teruggetrokken en kunnen we de editie te Lommel niet meer naar behoren organiseren.

De tickethouders ontvangen allemaal persoonlijk een email van ons.

Voor meer informatie kan u telefonisch terecht op het nummer +32 (0)470 08 79 29 (op
werkdagen tussen 10:00 en 18:00) of via mail op helpdesk@taptoebelgie.be.

Het Taptoe-team

=================ENGLISH======================

Dear visitor,

The Board of the International Tattoo Belgium had to take the regrettable decision to cancel the edition 2022 in Lommel.
The pandemic over the past 2 years has severely affected the ticket sales. Also, some important sponsors have withdrawn and we can no longer properly organize the edition in Lommel.

All the ticket owners will be informed by mail personally.
For more information you can contact +32 (0)470 08 79 29 (on workdays between 10:00 and
18:00) or send a mail to helpdesk@taptoebelgie.be.

The Taptoe-team