De kracht van ons evenement zit in de grote verscheidenheid aan bands die wij elk jaar samenbrengen. De ervaring van een scala aan kleuren en smaken uit verschillende culturen maakt de Internationale Taptoe Belgie uniek. We werken elk jaar erg hard om de beste bands van over de hele wereld bijeen te brengen en u te voorzien van een fantastische ervaring. Hier vindt u een kleine collectie van de bands en artiesten die wij de afgelopen jaren met veel trots hebben mogen ontvangen.

ITB Highland Dancing Team

​Internationale

The International Tattoo Belgium Scottish Highland Dancing Team Wist u trouwens dat het Schotse Highland dansen vroeger alleen bedoeld was voormannen? Het werd gebruikt als test voor het leger om te kijken of de manschappen fit genoeg waren. Tegenwoordig zijn er meer vrouwen dan mannen die deze sport beoefenen en dit jaar werd het ‘ITB Scottish Highland Dance Team’ speciaal samengesteld voor de Internationale Taptoe België. In totaal komen 80 dansers (bijna het dubbele van vorig jaar) van verschillende scholen en landen uit heel Europa samen om u wederom te verbazen met een spectaculaire opvoering. In 2015 was de Internationale Taptoe België nog gast voor dansers uit Canada, terwijl zedit jaar een 35-tellend dansteam samenbrengt van alle uithoeken van Schotland. Verder worden ze aangevuld met dansers uit o.a. België, Nederland, Polen en Voor deze editie van de Taptoe is gekozen voor een speciaal show welke mede wordt begeleid door The Keltic band “Arnean”

International Highland Dance Team
International Highland Dance Team

Beste Taptoeliefhebber,

Het bestuur van de Internationale Taptoe België heeft de spijtige beslissing moeten nemen om de editie 2022 te LOMMEL te schrappen. De pandemie de afgelopen 2 jaar heeft er flink ingehakt waardoor de ticketverkoop erg is
teruggevallen. Tevens hebben enkele belangrijke sponsors zich teruggetrokken en kunnen we de editie te Lommel niet meer naar behoren organiseren.

De tickethouders ontvangen allemaal persoonlijk een email van ons.

Voor meer informatie kan u telefonisch terecht op het nummer +32 (0)470 08 79 29 (op
werkdagen tussen 10:00 en 18:00) of via mail op helpdesk@taptoebelgie.be.

Het Taptoe-team

=================ENGLISH======================

Dear visitor,

The Board of the International Tattoo Belgium had to take the regrettable decision to cancel the edition 2022 in Lommel.
The pandemic over the past 2 years has severely affected the ticket sales. Also, some important sponsors have withdrawn and we can no longer properly organize the edition in Lommel.

All the ticket owners will be informed by mail personally.
For more information you can contact +32 (0)470 08 79 29 (on workdays between 10:00 and
18:00) or send a mail to helpdesk@taptoebelgie.be.

The Taptoe-team