De kracht van ons evenement zit in de grote verscheidenheid aan bands die wij elk jaar samenbrengen. De ervaring van een scala aan kleuren en smaken uit verschillende culturen maakt de Internationale Taptoe Belgie uniek. We werken elk jaar erg hard om de beste bands van over de hele wereld bijeen te brengen en u te voorzien van een fantastische ervaring. Hier vindt u een kleine collectie van de bands en artiesten die wij de afgelopen jaren met veel trots hebben mogen ontvangen.

Republic of Korea Air Force Band

Zuid Korea

Traditioneel dansen Koreaanse traditionele dans kan voornamelijk worden verdeeld in de volgende categorieën: hofdansen, volksdansen, dansen met maskers en ritueledansen. Slechts één ervaring van het kijken naar de lichte en sierlijke bewegingen van Koreaanse traditionele dans zal je in de ban houden. Enkele van de meest populaire routines zijn de fan-dance, waarbij vrouwelijke dansers kleurrijke hanbok dragen en kleurrijke fans gebruiken om vormen te maken, en ’talchum’, een drama-achtige dans waarbij dansers maskers dragen en een verhaal creëren. Seoul heeft locaties zoals “Yejiwon”, zoals hieronder vermeld, waar je deze verschillende dansen niet alleen kunt observeren, maar ook zelf kunt leren! Het Nationale Theater van Korea is ook een geweldige manier om jezelf onder te dompelen in Koreaanse traditionele kunstuitvoeringen.

Republic of Korea Air Force Band
Republic of Korea Air Force Band

Beste Taptoeliefhebber,

Het bestuur van de Internationale Taptoe België heeft de spijtige beslissing moeten nemen om de editie 2022 te LOMMEL te schrappen. De pandemie de afgelopen 2 jaar heeft er flink ingehakt waardoor de ticketverkoop erg is
teruggevallen. Tevens hebben enkele belangrijke sponsors zich teruggetrokken en kunnen we de editie te Lommel niet meer naar behoren organiseren.

De tickethouders ontvangen allemaal persoonlijk een email van ons.

Voor meer informatie kan u telefonisch terecht op het nummer +32 (0)470 08 79 29 (op
werkdagen tussen 10:00 en 18:00) of via mail op helpdesk@taptoebelgie.be.

Het Taptoe-team

=================ENGLISH======================

Dear visitor,

The Board of the International Tattoo Belgium had to take the regrettable decision to cancel the edition 2022 in Lommel.
The pandemic over the past 2 years has severely affected the ticket sales. Also, some important sponsors have withdrawn and we can no longer properly organize the edition in Lommel.

All the ticket owners will be informed by mail personally.
For more information you can contact +32 (0)470 08 79 29 (on workdays between 10:00 and
18:00) or send a mail to helpdesk@taptoebelgie.be.

The Taptoe-team