De kracht van ons evenement zit in de grote verscheidenheid aan bands die wij elk jaar samenbrengen. De ervaring van een scala aan kleuren en smaken uit verschillende culturen maakt de Internationale Taptoe Belgie uniek. We werken elk jaar erg hard om de beste bands van over de hele wereld bijeen te brengen en u te voorzien van een fantastische ervaring. Hier vindt u een kleine collectie van de bands en artiesten die wij de afgelopen jaren met veel trots hebben mogen ontvangen.

Södertörn Home Guard Band

Stockholm, Zweden

Home Guard Muziekjaar Södertörn

Home Guard’s Music Year Södertörn is gevestigd in Stockholm. We zijn belast met het houden van de thuisbeschermingsgroep bij de Amfibische overheid met muziek voor ceremonies en vieringen. Maar we zijn ook beschikbaar voor opdrachten voor de andere strijdkrachten en zijn goedgekeurd voor hoge veiligheid en vertegenwoordiging van de staat op het hoogste niveau, ook in het buitenland.

Genrep op 17 november 2013

Door de jaren heen heeft de muziekgroep veel namen, identiteiten en opdrachtgevers gehad, maar het zijn de uitvoerende muzikanten die altijd centraal stonden.

Het orkest wordt geregisseerd door Anders Alhbin. De bemanning bestaat uit vrijwillige enthousiastelingen, van wie de meesten eerdere ervaringen hebben opgedaan in een van de dienstplichtigen van militaire muzikanten.

De muziekband speelt volgens de Zweedse traditie met een ploeg waarbij oude instrumenten zoals Ess en B cornet en klepbas worden meegeleverd. Het orkest werkt ook om de interpretatie van oudere tijden te behouden.

Nieuwe thuismuzikant?

Vandaag bestaat de muziekgroep uit 39 leden. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe muzikanten in de omgeving van Stockholm. Als je een blaasinstrument of percussie speelt, dan ben je van harte welkom om als aspirant-thuismuzikant te komen. Registreer je hier op de pagina en we nemen contact met je op over een geschikte datum om met ons te spelen.

Södertörn Home Guard Band
Södertörn Home Guard Band

Beste Taptoeliefhebber,

Het bestuur van de Internationale Taptoe België heeft de spijtige beslissing moeten nemen om de editie 2022 te LOMMEL te schrappen. De pandemie de afgelopen 2 jaar heeft er flink ingehakt waardoor de ticketverkoop erg is
teruggevallen. Tevens hebben enkele belangrijke sponsors zich teruggetrokken en kunnen we de editie te Lommel niet meer naar behoren organiseren.

De tickethouders ontvangen allemaal persoonlijk een email van ons.

Voor meer informatie kan u telefonisch terecht op het nummer +32 (0)470 08 79 29 (op
werkdagen tussen 10:00 en 18:00) of via mail op helpdesk@taptoebelgie.be.

Het Taptoe-team

=================ENGLISH======================

Dear visitor,

The Board of the International Tattoo Belgium had to take the regrettable decision to cancel the edition 2022 in Lommel.
The pandemic over the past 2 years has severely affected the ticket sales. Also, some important sponsors have withdrawn and we can no longer properly organize the edition in Lommel.

All the ticket owners will be informed by mail personally.
For more information you can contact +32 (0)470 08 79 29 (on workdays between 10:00 and
18:00) or send a mail to helpdesk@taptoebelgie.be.

The Taptoe-team