De kracht van ons evenement zit in de grote verscheidenheid aan bands die wij elk jaar samenbrengen. De ervaring van een scala aan kleuren en smaken uit verschillende culturen maakt de Internationale Taptoe Belgie uniek. We werken elk jaar erg hard om de beste bands van over de hele wereld bijeen te brengen en u te voorzien van een fantastische ervaring. Hier vindt u een kleine collectie van de bands en artiesten die wij de afgelopen jaren met veel trots hebben mogen ontvangen.

U.S. Naval Forces Europe Band

USA

De US Naval Forces Europe (NAVEUR) Band is de officiële band van de Amerikaanse marine in Europa. Gestationeerd in Napels, Italië, en onder de operationele controle van commandant, Naval Forces Europe en Afrika. The Band treedt op in heel Europa, Afrika en West-Azië. Ze hebben opgetreden op locaties die uiteenlopen van Engeland, IJsland, Kroatië, Israël, Djibouti, Equatoriaal Guinea tot Zuid-Afrika. De band bereikt een gecombineerd publiek van meer dan 60 miljoen mensen in meer dan 35 landen in de loop van meer dan 500 engagements per jaar.

De primaire missie van de NAVEUR-band is om commandant, Naval Forces Europe en Africa / Joint Forces Command Naples en commandant, US 6th Fleet-prioriteiten, officiële militaire ceremonies (inclusief wisselingen van commando, aankomst van schepen en vertrek van schepen), officiële recepties te ondersteunen en andere gelegenheden die dienen om het moreel en het welzijn van het personeel van de VS en geallieerden te verbeteren. De band is ook vaak betrokken bij pogingen om de internationale relaties tussen partnerlanden te verbeteren.

Uniek is dat de NAVEUR-band bestaat uit actieve Amerikaanse marinemuzikanten en wordt aangevuld door buitenlandse servicemuzikanten uit Italië die zich verenigen met dynamische mode-specialistische eenheden die zijn ontworpen om bijna elk verzoek om muzikale ondersteuning te vervullen. Als je de band wilt reserveren voor een aankomend evenement, scroll dan naar beneden voor instructies over het indienen van je verzoek.

Of het nu gaat om het uitvoeren van traditionele Amerikaanse marsen, Top 40-hits of authentieke uitleveringen van lokale internationale favorieten, de NAVEUR-band verrukt het publiek en bewijst keer op keer dat muziek echt de universele taal is die door iedereen wordt gewaardeerd.

U.S. Naval Forces Europe Band
U.S. Naval Forces Europe Band

Beste Taptoeliefhebber,

Het bestuur van de Internationale Taptoe België heeft de spijtige beslissing moeten nemen om de editie 2022 te LOMMEL te schrappen. De pandemie de afgelopen 2 jaar heeft er flink ingehakt waardoor de ticketverkoop erg is
teruggevallen. Tevens hebben enkele belangrijke sponsors zich teruggetrokken en kunnen we de editie te Lommel niet meer naar behoren organiseren.

De tickethouders ontvangen allemaal persoonlijk een email van ons.

Voor meer informatie kan u telefonisch terecht op het nummer +32 (0)470 08 79 29 (op
werkdagen tussen 10:00 en 18:00) of via mail op helpdesk@taptoebelgie.be.

Het Taptoe-team

=================ENGLISH======================

Dear visitor,

The Board of the International Tattoo Belgium had to take the regrettable decision to cancel the edition 2022 in Lommel.
The pandemic over the past 2 years has severely affected the ticket sales. Also, some important sponsors have withdrawn and we can no longer properly organize the edition in Lommel.

All the ticket owners will be informed by mail personally.
For more information you can contact +32 (0)470 08 79 29 (on workdays between 10:00 and
18:00) or send a mail to helpdesk@taptoebelgie.be.

The Taptoe-team